• Suomi
 • Svenska
 • English

Alkeiskurssilla opetus keskittyy lajin peruskäsitteisiin ja -tekniikkoihin. Opittavia perusteita ovat mm. perustaisteluasento, peruslyönnit, peruspotkut, ensimmäiset itsepuolustustekniikat sekä ensimmäisen formin alkeet. Alkeiskurssilla keskitytään myös paljon yleiskunnon nostamiseen. Kung-fu on laaja laji, josta löytyy jokaiselle jotakin.

Oppilaat kehittyvät kukin omalla tahdillaan ja yksilölliset vahvuudet ja heikkoudet otetaan huomioon opetuksessa. Tämän vuoksi ei haittaa, vaikka et pääsisikään mukaan alkeiskurssin ensimmäisiin harjoituksiin, vaan voit aloittaa myöhemminkin. Kung-fu on laji, jossa oppiminen ja kehitys jatkuvat läpi elämän, eikä harjoituskerran tai parin väliin jääminen muodosta ylitsepääsemätöntä estettä. Merkittävämpää on pitkän aikavälin aktiivisuus ja päättäväisyys.

Tulevat alkeiskurssit:

 • Ylläpidä kuntoa myös kesällä!
  Kehonhallintaa, notkeutta, vahvuutta, tasapainoa, itsepuolustusta!

  Shaolin Kung-fu kesäkurssi järjestetään Vaasassa ja alkaa kesäkuussa 4.6.

  Kurssin kesto on 3 kuukautta. Harjoitukset maanantaisin ja keskiviikkoisin 18:00-19:30. Paikka on Palosaaren järjestötalo, Vapaudentie 27. Paikka kartalla. Kurssilla varustus on sisäliikuntavaatteet, esim. verkkahousut ja t-paita.

  Ensimmäinen harjoituskertasi on ilmainen kokeilukerta! Myöskin koko kurssin aikana tutustutaan harjoituksiin ja liikkeisiin, eikä kurssilaisilta vaadita täydellistä liikkeiden suorittamista tai aikaisempaa kamppailulajikokemusta.

  Seuraa sosiaalisessa mediassa kuvasarjaa siitä mitä kurssi sisältä. Kuvia laitetaan kurssin alkuun saakka. Instagram, facebook, twitter.

  Kung-fu harjoittelun voi aloittaa milloin vain, eikä haittaa vaikka et pääse alkeiskurssin ensimmäiseen harjoitukseen.