• Suomi
  • Svenska
  • English

Tiikerikoulun ovet ovat avoinna. Tiikerikouluun ei ole pääsyvaatimuksia eikä pääsykokeita. Myös vanhemmat ovat tervetulleita tutustumaan ja harjoittelemaan mukana. Kolme ensimmäistä harjoituskertaa ovat varsinaisia sisäänottokertoja. Myöhemminkin ryhmään otetaan oppilaita, mikäli uusia vielä mahtuu. Kokeilemaan voi kuitenkin tulla koska tahansa. Mukaan kannattaa lähteä reippaasti myös ilman omia kavereita. Uudessa ryhmässä saat varmasti uusia kavereita.

Kuten kamppailulajeissa on tapana, Tiikerikoulussa kaikki oppilaat, tytöt ja pojat, uudet ja "vanhat", harjoittelevat samassa ryhmässä. Vanhat oppilaat näyttävät esimerkillään mallia sekä voivat saada lisätehtäviä opettajalta, kunhan ovat näyttäneet tiikerinkyntensä!

Tiikerikoulun toiminta keskittyy oppilaiden yhteistyön kehittämiseen. Harjoituksien alussa on harjoitusvaatteiden vaihto, ilmoittautuminen sekä lyhyt opetustuokio. Harjoituksen jälkeen on lyhyt kertauspalaveri, jossa mennään vielä läpi tärkeimmät asiat sekä kotitehtävät.

Tiikerikoulun tavoitteena on että oppilas sisäistää kung-fun luonteen ja perusajatukset. Harjoitusten vaatimustaso on lasten oman tason mukaista. Tiikerikoulussa lapsesta ei tehdä taistelijaa. Tiikerikoulussa ei opeta hyökkäyksiä eikä heittoja. Lasten harjoittelussa pyritään kehittämään erityisesti kommunikointi- ja ryhmätyötaitoja. Tiikerikoulun toiminnan ydinajatus on positiivinen sisäisen kontrollin lisääminen itsetuntoa ja minäkuvaa vahvistamalla. Harjoituksissa oppilaat pääsevät liikkumaan hyvässä seurassa ja he saavat purkaa ylimääräistä energiaansa valvotussa turvallisessa ympäristössä.