• Suomi
  • Svenska
  • English

Ennen harjoituksia on lyhyt opetustuokio, jossa keskitytään ajankohtaiseen asiaan. Tiikerikoulussa oppilaat saavat lajiin ja harjoitteluun liittyvää materiaalia sekä kotiläksyjä. Kotiläksyt tarkastetaan seuraavissa harjoituksissa sekä jokaisella harjoituskerralla pitää osata myös edellisten kertojen läksyt, joka kerta paremmin! Tuokion aikana mennään läpi harjoituksen ohjelma sekä muita ajankohtaisia asioita sekä vastataan niin Tiikerikoululaisten kuin vanhempienkin kysymyksiin.

Opetustuokion jälkeen siirrytään saliin harjoittelemaan. Huomaathan, että saliin siirtyminen ei tarkoita, että lähdetään juoksemaan tai leikkimään omin päin. Alkupalaverissa opettaja on neuvonut mikä on ensimmäinen tehtävä. Usein se on ryhmätyötehtävä, mikä pitää pyrkiä tekemään ilman opettajan apua. Tehtävä voi olla esimerkiksi ympyrän muodostaminen tasaväleillä tai jonon tai rivin muodostaminen pituusjärjestyksessä yhteistyössä oppilaiden kesken.

Leikkimielisen harjoittelun lomassa pidetään vaativampia tekniikka-, voima- ja notkeus harjoituksia, usein leikkimielellä, joskus tiukasti niihin keskittyen. Harjoituksen aikana on yksi lyhyt tauko, jonka aikana voit juoda vettä ja käydä vessassa. Ethän mene juomaan ennen kuin kaikilla on yhteinen tauko. Älä poistu harjoituksista ilman opettajan lupaa.